STREET DANCE

& μαθήματα Hip - Hop με την Κορίνα Τίτα

από τον Νοέμβριο στην Σχολή

Μαθήματα γνωριμίας την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

 

 

Real Crew - Greece (Adult Division) at HHI2017 Prelims :

https://youtu.be/Be8QhUGY5Qc

Κορίνα Βιλανάκη (Tita): Mέλος των “RealCrew” από το 2011 με πολλές διακρίσεις και με μια ανοδική πορεία να κορυφώνεται με την κατάκτηση της 1ης θέσης εκπροσωπώντας την Ελλάδας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Hip-HopInternational το 2017.

Διδάσκει χορό τα τελευταία πέντε χρόνια και είναι προπονήτρια αγωνιστικών ομάδων από το 2016.

Αγαπημένα είδη: Popping, Locking & Commercial.

 

 

 

                                                                                                                ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:24210 24411

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd32jUK8Ff6CX3HPcVFy8ZVo-jdypu-mqn3puW4qnwMxbx5Xw/viewform?c=0&w=1

 

 

_______________________________________________________________________

 

ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - MASTERCLASSES

                       TANIA MILTENOVA          ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ

                                                  ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

                                                      ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ

                                                           ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ  FACEBOOK : Mitsi Laoudi

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://docs.google.com/forms/d/1HrJ1LOivNYFQ1SIEl4-clV69OI_MiD0TrDcdErr1-xA/edit

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 24210 24411

   

H Tania Miltenova γεννήθηκε στη Βουλγαρία και σπούδασε χορό στην Ακαδημία «Vaganova» της Αγίας Πετρούπολης και στην Εθνική Μουσική Ακαδημία “Pantcho Vladigerov" στη Σόφια με ειδικότητα στην «Παιδαγωγική του Χορού και Χορογραφία». Χόρεψε ως soloist επί σειρά ετών στην Εθνική Όπερα της Σόφιας υπό την καθοδήγηση διάσημων χορογράφων, όπως οι M. Liepa, P. Lacotte, Y. Grigorovich, P. Lukanov, I. Kulpakova, N. Spicina. Ανάμεσα σε πλήθος ρόλων που έχει ερμηνεύσει ως soloist, ξεχωρίζουν η «Λίμνη των Κύκνων» με τη Sylvie Guillem, «Giselle» με την Evelyn Hart, «Ωραία Κοιμωμένη» με το Maris Liepa κ.α.. Έχει διαγωνιστεί σε πολλούς Διεθνείς Διαγωνισμούς (Τζάκσον - ΗΠΑ, Βάρνα - Βουλγαρία, Μόσχα – Ρωσσία), κι έχει βραβευτεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Από το 1990 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Έχει χορέψει με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κι έχει διδάξει σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές στην Αθήνα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη. Συνεργάζεται με πολλές Σχολές Χορού και πραγματοποιεί σεμινάρια κλασσικού μπαλέτου και ρεπερτορίου στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Έχει συμμετάσχει με τις μαθήτριές της σε πολλούς Διεθνείς Διαγωνισμούς χορού στην Ελλάδα, της Κύπρο, την Αγία Πετρούπολη και το Βερολίνο και έχει βραβευτεί ως Coach. Έχει χορογραφήσει Ελληνικές και Κυπριακές θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως στο «Σατιρικό Θέατρο» της Κύπρου, το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, το Δημοτικό και Περιφερειακό Θέατρο της Λάρισας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κ.α. 
Τα τελευταία χρόνια ανεβάζει δικές της παραστάσεις κλασσικού ρεπερτορίου. Από το 2016 διδάσκει ως βασική δασκάλα κλασσικού μπαλέτου και ρεπερτορίου στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χ. Μανταφούνη.

 

Ο Δημόκριτος Σηφάκης γεννήθηκε το 1984 στα Χανιά. Σπούδασε Νοσηλευτική στο ΑΤΕΙ Πάτρας και χορό στην επαγγελματική σχολή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την σχολή της Δέσποινας Γρηγοριάδου από όπου και αποφοίτησε. Έχει συνεργαστεί με τους Κατερίνα Ευαγγελατου, Αποστολια Παπαδαμακη, Chet Walker, Σοφια Σπυρατου, Τζενη Αργυριου κ.α. Είναι μέλος της ομάδας χορού Αερίτες της Πατρίσιας Απέργη από το 2009 κι έχει συμμετάσχει σε όλες τις παραγωγές της ομάδας. Ως χορευτής έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ χορού (Aerowaves, Modul Dance Festival, Fool Moon Dance Festival, Kalamata International Festival, Biennale De La Danse, Lyon, φεστιβάλ Αθήνων και Επιδαυρου κ.α.) και έχει χορέψει σε πολλά θέατρα της Ελλάδας και της Ευρώπης ( Εθνικό Θέατρο, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, The Place – London, Hellerau – Dresden, Centre National De La Danse – Paris κ.α).

Ως καθηγητής σύγχρονου χορού έχει διδάξει σε ερασιτεχνικές σχολές και studio χορού στην Αθήνα και στα Χανιά και στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού ¨Άννα Πετροβα¨ , είναι ένας από τους καθηγητές του εκπαιδευτικού προγράμματος Dancing to connect της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε δημόσια σχολεία της χώρας και έχει δώσει σεμινάρια σύγχρονου χορού ως μέλος της ομάδας Αερίτες στο Dancehouse της Δρέσδης, στο Dancehouse του Δουβλίνου και στο Dancehouse του Μπέρμινχαμ. Απο το 2016 ειναι ειδικος καθηγητης και μελος της επιτροπής στις εισαγωγικες εξετάσεις Ανώτερων Επαγγελμάτικων Σχολών του υπουργειου πολιτισμου.