Καλώς ορίσατε
στην Σχολή Χορού “Μίτση Λαούδη”

“Ο χορός είναι τέχνη. Σημαίνει τελειότητα, χαρά, ευχαρίστηση και απαιτεί θυσίες. Με το χορό μπορείς να ονειρεύεσαι, να εκφράζεσαι και να απολαμβάνεις. Γιατί όταν χορεύεις από την καρδιά σου στο άκουσμα της πρώτης νότας γίνεσαι ένα με την μουσική.”

Σκοπός μας είναι μέσα από την πολυετή εμπειρία και προσφορά μας στην τέχνη του χορού να δώσουμε τις γνώσεις μας και να προσφέρουμε την αγάπη μας για τον χορό στα παιδιά σας και να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους.

Με δοκιμασμένες και προσεγμένες μεθόδους διδασκαλίας θέλουμε οι μικρότεροι μαθητές να αγαπήσουν τον κλασικό και τον μοντέρνο χορό με ένα ευχάριστο και ψυχαγωγικό τρόπο. Να γνωρίσουν το σώμα τους, να εκφράζονται ελεύθερα μέσω της κίνησής τους σε κάθε μουσικό ερέθισμα και να γυμνάζονται σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που πληρεί όλες τις προδιαγραφές για ασφαλή εκπαίδευση.

Στις μεγαλύτερες ηλικίες δίνουμε την ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριες της σχολής να εκπαιδευτούν στον κλασικό χορό, στο σύγχρονο χορό, στο ρεπερτόριο, στην τζαζ και στον αυτοσχεδιασμό έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν επαγγελματική εκπαίδευση ως καθηγητές χορού αλλά και χορευτές.